top of page
  • Skribentens bildEdita Halas

Müge & Simon

Jag har mycket gemensamt med Müge. Vi har båda flyttat till Sverige från ett varmare land (jag från Ukraina, hon från Turkiet). Vi båda tycker om färger och har därför lite svårt för genomgående vitt i hemmet (trots att det är vackert och jag börjar faktiskt "vända"). Vi båda tror att man lätt kan bli förkyld på grund av ett drag och att man kan få hjärnhinneinflammation av att ha varit utomhus på vinter med blött hår längre än i 5 sekunder. Vi kallar 37.1 för feber och har gärna en halsduk med i väskan även på sommaren i fall att.. Och både min Tobias och hennes Simon småskrattar åt våra "påhitt", som de kallar det!


Anyway.. Müge och Simon, en miljö-ingenjör och en mikrobiolog, "two wonderful nerds" som de kallar sig själva, ska gifta sig snart. Och jag är mycket glad över att vara deras fotograf den dagen och ser fram till den!


Vi har redan övat på fotograferingen och det tycker jag har gått utmärkt. Se för er själva. Visst är de duktiga att vara framför kameran?

bottom of page