top of page
  • Skribentens bildEdita Halas

Josefin & Christoffer

Uppdaterat: 14 apr. 2023

Nej, det är inte ofta jag bloggar, trots upprepade Nyårslöften... Men Christoffer & Josefins bröllop kan man bara inte låta ligga kvar på hårddiskar. Och förhoppningsvis ger detta mig incitament att blogga om flera härliga bröllop jag fotograferat!


Det ursnygga paret, om jag får uttrycka mig så, hade hoppats på att fira sitt bröllop i 2020, men som för så många andra par i världen, satte pandemin stopp på deras planer. Bröllopet blev flyttat till året efter. Men kanske, ändå, tur det. Jag minns inte vad vädret var samma dag i augusti 2020, men den 21a augusti 2021 bjöd på en solig dag och en otroligt vacker solnedgång!


Västkustborna som de är, älskar både Josefin och Christoffer havet. Christoffer har till och rest med båt över Atlanten med sin bästa vän. Frieri ägde också rum vid havet, fast i West Indien.. Så att viga sig i Ljungs kyrka, som ligger på ett berg precis vid vattnet, och ha en bröllopsmiddag med närmaste familj och vänner på Musselbaren med den vackraste utsikten över Lyckorna i solnedgången var ju ett självklart val för dem..

.

.

.

Klänning från www.tonyshogtidsklader.se

Smink och hår av @makeupbyespe

Kostym från twinsshop.se


 


bröllsopfotograf västkusten, Ljungs kyrka, vigsel, bröllopsklänning

 

bröllopsfotograf, västkusten, Ljungs kyrka 

 
bröllsopfotograf västkusten, gyllene timme, bröllopsporträtt, bröllopsklänning


Comments


bottom of page